om en helt vanlig torsdag och om varför det är grymt att blogga.

Här har det ekat tomt ett tag. Jag har varit så slut när jag kommit hem om kvällarna den här veckan, och så har mina svärföräldrar varit och hälsat på. Det har med andra ord varit full rulle. Men i torsdags åkte de hem och jag passade på att jobba hemma, eftersom jag ändå skulle sluta redan 14.30. Lite såhär såg det ut då.

2jobba_hemma Bland annat förberedde jag helgens sociala medier och redigerade lite trädgårdsbilder både till det och till hemsidan. Tänk ändå vad mycket jag lärt mig genom bloggen! Jag är är i princip helt självlärd i flera Adobe Creative-program och i webbpublicering , vilket underlättar massvis i mitt jobb som kommunikatör. Så heja oss som bloggar ♥

gorgonzola_pasta
Lunchen intog jag tillsammans med Sebastian, en styck purékladdig Astrid och den här gorgonzola-pastan som svärmor svängt ihop dagen innan. Det var så gott, så gott.

grape_sorbetNär jag hade jobbat färdigt var jag megatrött och passade på att avnjuta grapefrukt-sorbet och ett inredningsmagasin medan resten av familjen sov. Kollade även en sekund på Orphan Black innan lilltjejen vaknade och krävde underhållning.

1vardagsrum
Sedan var det dags att dra på städhandskarna och virvla fram genom lägenheten. I livet med barn har jag börjat sprida ut fredagsstädningen på två dagar för att hinna utan att helt ta ut mig. Lite städråd från pedanten som dessutom försöker lära sig att bli mindre pedantisk.

Det var min torsdag, en härlig en som sedan följdes av den som vanligt lediga fredagen. Hur slutade er arbetsvecka?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s