ett bröllop på höga kusten.

Som ni vet befann jag mig i Norrland i helgen, närmare bestämt på Lappudden på Höga Kusten. Här kommer några små glimtar från vår vistelse!

Där vankades det bröllop mellan två av våra bästa vänner. Vi reste och vi reste, med flyg, taxi, tåg och bil för att komma fram. På lördag morgon vaknade vi med pirr i magen upp hemma hos brudens föräldrar där min uppgift var att förbereda bruden.

IMG_0688 (kopia2)IMG_0685 (kopia2)
På Lappudden välkomnades vi av nyckeln till en av de stugor som bröllopsgästerna skulle bo i. Jag var redan färdig för fest och hjälpte således till med lite dekorationer i logen där middagen skulle hållas. Hann även vanka omkring och fotografera lite i de fantastiska omgivningarna.

IMG_0693 (kopia2)IMG_0700 (kopia2)
Vid klockan 16 hände det. Alltså, jag får tårar i ögonen bara av att skriva om det här! Nedför den gräsbeklädda kullen vandrade bruden och brudgummen – ni ser ju hur vackra de är. Brudens systerson sjöng en kärleksvisa till brudparet (någonstans här brast tårfördämningarna totalt för mig), det lästes löften och bedyrades kärlek. Ett tu tre så vart de gifta och vi attackerade med sockerhjärtan.

IMG_0708 (kopia)IMG_0728 (kopia)
Jag fotade fram till brudskålen, sedan lade jag undan kameran och försvann in i såväl festyra som festdimma under en otroligt kärleksfull och rolig bröllopsmottagning. Jag dansade till klockan 4 på morgonen, nattbadade bland dansande dimmor på en spegelblank fjärd, sov 3 timmar och gick sedan upp före alla andra och njöt av den här vackra morgonvyn. Och så åkte vi hem mot Malmö, och det sved liksom till lite när vi passerade det vackra landskapet. Det är verkligen något särskilt med Norrland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s