bröllopsplanering och egentid i växjö.

I fredags hämtade Sebastian och Astrid upp mig på Sofiero och styrde kosan mot Växjö och svärföräldrar. På lördagen hade nämligen jag och Sebastian planerat en sittning för att planera… bröllop! Äntligen, efter barn och uppskjutna planer, skulle vi sätta oss ner och sätta igång på riktigt.

IMG_0798 (kopia) IMG_0796 (kopia)
Vid lunchtid gick vi hand i hand mot TAK i Växjö som vi hade hört mycket om. När en är barnfri så gäller det att passa på. Medan vi väntade på maten laddade vi återigen ner bröllopsappen i mobilen och stämde av vad som ligger i pipeline just nu. Save the date-kort ska beställas i veckan och i september och oktober är det faktiskt dags att börja prova klänning! Så orimligt pepp på det, men också rädd för att inte hitta något jag känner mig tillräckligt fin i.

IMG_0799 (kopia)
Lite lunchpaus när maten kom in – helt magiska pommes med någon slags asiatisk variant av pulled pork-burgare som var utomordentlig gott. Mysigt ställe, för övrigt, bra Växjö-tips.

skattkammaren-alvesta
loppis_smaland
Nästa önskemål på listan var en liten bilrunda där vi kunde poppa in på diverse loppisar längs vägen. Hittade världens roligaste och gulligaste grej på Skattkammaren i Alvesta – en kartong från 60-talet som hette Barnens Bibliotek. I den låg små häften som såg ut som mini-böcker, och en hög gamla lånekort. För små aspirerande bibliotekarier, så himla fint. Funderade länge och väl på om jag skulle köpa hem till Astrids rum men valde till sist nej. Ångrar mig nog lite.

Sen var det slut på den barnfria dagen. Det är så härligt att få vara tillsammans och bara vara sina gamla jag för en kort stund. Och viktigt. Vad gjorde ni i helgen?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s