258 dagar i förväg.

I fredags lämnade familjen Malmö tidigt på dagen för att åka mot Växjö. Anledningen: möte på Villa Gransholm strax utanför Växjö, som kommer att vara platsen för hela vårt bröllop ❤ Det var något av en doldis; trots mycket googlande efter bröllopslokal i Växjö, fick vi nys om denna fullkomligt magiska plats först när svärmor nämnde det i förbifarten.  När vi kom dit i vintras förälskade vi oss direkt. En vacker 1920-talsvilla, som numer drivs som hotell och som just nu renoveras och restaureras i tidsenlig stil och som därför är som en symfoni av vackra tapeter och tidsenliga möbler.

villa gransholm2 (kopia)
dammen (kopia)
Den här fina dagen var trädgården målad i mustiga höstfärger. Här är utsikten från platsen där vi kommer att vigas.

höstblomma (kopia)
festsalen (kopia) Ovan ser ni stora festsalen, där mottagningen kommer att hållas. Jag är mycket förtjust i den här ljust skira stilen, som jag vill ha som genomgående tema för bröllopet. Dock fick vi veta att salen kommer att renoveras i vinter och kommer bli lite mer i stil av en 1800- talssalong. Jag har blivit lovat bilder när det är färdigt, så får jag eventuellt tänka om vad gäller dekorationer. Oavsett vad så känns det verkligen som OSS.

lilla salen (kopia)
höstblomma2 (kopia)
Det känns häftigare ju mer som blir färdigt. Det är 258 dagar kvar och hittills har vi: bokat bröllopslokal, bestämt meny, bokat bröllopsfotograf och officiant, spikat gästlistan, beställt Save the date- kort och skapat en hemsida.

Nu ligger några (för mig) stressmoment närmst i tiden, nämligen saker som att hitta bröllopsklänning, researcha frisyr, blommor, dekorationer, dukning samt titta på ringar och fundera över musik under vigseln.

En reaktion på ”258 dagar i förväg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s