fredagar, städning och ökad tolerans.

fredagsbukett
En grej som jag uppskattar väldigt mycket med att vara den som är hemma, är att jag får ansvara för lägenheten igen. Framförallt fredagsstädningen. För mig är det alltid städning på fredagar (numer med tjuvstart på torsdagar), ett hejdlöst fejande hela dagen för att sedan på kvällen få sätta sig ner i soffan och njuta av dagsverket. Kanske har jag hunnit köpa en bukett fräscha fredagsblommor. Det är som att lägenheten börjar om i renhet inför helgen, ett blankt blad. Kan ni känna samma sak?

Jag är den som har mest tankar om hur jag vill ha det hemma. Som har störst behov av att ha ordning och därför är det skönt att själv få göra precis som jag vill ha det. Stök och oordning hemma kan verkligen stressa mig, det är som att mitt inre reflekterar röran. Men att få barn har gjort att min tolerans långsamt har utvecklats, och det är otroligt befriande att kunna känna att det verkligen är ok med lite stök då och då. Oavsett vad så blir det ju alltid rent på fredagar.

2 reaktioner på ”fredagar, städning och ökad tolerans.

  1. Läste först fredagsstämning istället för städning men är det egentligen inte samma sak? Mvh en annan som inte heller mår bra/är kreativ i en stökig miljö 😛

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s