en historia i svart och grått.

IMG_1025
Här är lite nya grejer som hittat hem till mig den senaste tiden. Det ser ut som att jag helt anammat en slags skandinaviskt sober stil i svart- och gråskalor, men det är nog bara den här perioden som varit så – mitt nya dille är pudriga nyanser av rosa, blått och grönt. Men åter till bilden.

& Other Stories har ju äntligen slagit upp dörrarna i Hansa-gallerian i Malmö, och jag var såklart där och skämde bort mig lite med en mysig jumper med finaste 60-talskragen, ett par enkla guldringar till öronen och en friskt doftande Frozen Verbena Body Soufflé. Den svarta skinnväskan är från Åhléns och är perfekt när man är med Astrid på aktiviteter och inte vill bära med sig hela skötväskan men ändå vill ta med sig värdesakerna. Den välkända printen av Lisa W Breitholtz hänger i sovrummet, liksom en oljelampa som jag köpte på Iems här i Malmö för en billig peng. Pricken över det här gråsvarta i:et är ändå det vinröda läppstiftet Viva Glam från MAC. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s