länkkärlek oktober.

Som månaderna flyger förbi! Eftersom vi ligger kring månadsskiftet är det dags för en till upplaga länkkärlek. En kort lista den här gången på grund av att jag är så nervös eftersom jag ska dra ut en visdomstand om några timmar. Glad helg på er!

hos-johanna2-18
Foto: Alice J hos Johanna Bradford

En pasta att falla för
Johanna Bradford tipsade i ett något magiskt inlägg om en fantastisk pastarätt – spagetti aglio e olio, som inte bara fick min pastaskeptiske fästman att slicka tallriken, utan han kärade ner sig så pass att han bad om samma rätt en gång till under samma vecka! Jag hade i en massa grönkål istället för svartkål och säger bara – in och kolla på receptet och laga nu!

Skrivskola för bloggare
Jag har nyligen hittat och fastnat för bloggen lugnochfin, jag tycker att hon är jättebra på att inspirera till bättre bloggande. Under oktober drog hon igång en skrivarskola för bloggare som tar upp vad man ska tänka på när det kommer till copywriting och hur man bättre jobbar med content.

inside-closet-lisa-gachet-make-my-lemonade-0712-2-700x429
Foto: Make my lemonade

Fransk färgpalett
Några bloggare tipsade i förra veckan om den här ljuvliga, franska lägenheten. Ägaren driver bloggen Make my lemonade, och den hamnade direkt i min läslista eftersom den var som ett jäkla lyckopiller! Följtips och inredningstips i ett, med andra ord. Tyvärr hittar jag inte originalinlägget men ni kan se bilderna genom att kika in på bästa Retrolover-Johannas blogg 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s