att leta brudklänning.

weddingdress_collage
Källor: 1, 2, 3, 4, 5, 6

Det här är vad jag är mitt uppe i nu. Brudklänningar. På bilderna ovan kan ni se vad inspirationen är (alla bilder hittar ni även på min Pinterest-board för bröllopet). En romantisk klänning som samtidigt är enkel och modest. En överdel i skir, skir spets och utan urringning och med en liten ärm. I nederdelen går kanske spetsen igen, eller så ger vackert fallande tyll volym nedtill. Midjan är så klart markerad på något sätt, det är ju lite av mitt signum. Viktigast av allt är att den är lätt och enkel att röra sig i. Jag har ännu inte hittat det jag söker, men jakten fortsätter! Under tiden förkovrar jag mig i vackra klänningar på sistersinlaw.se.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s