julgrötsfröjden.

julgrot
Glad första advent! I år firar jag med en för mig helt ny juldelikatess.

I omgångar har jag verkligen ansträngt mig för att tycka om risgrynsgröt, eftersom det är i det närmaste kult med gemenskapen kring grötätande under julen. Och lite som med kaffe, som jag lärde mig tycka om i 24- årsålder i varianten helsvart, så har mina smaklökar nu även mognat för tomtegröten. Hemmagjord, rykande varm och tillsammans med kanel, sirap och mjölk ska det vara. Vilken fröjd att få ett helt nytt julmys att njuta av!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s