decemberutmaning 2: min internet-crush.

Dags för del 2 i Emma Sundhs decemberutmaning, som jag skriver så här hastigt innan det är dags att väcka Astrid ur en försenad förmiddagslur. Vill du också vara med? Gå in på Emmas blogg och läs allt om hur du gör. 

020401
Bilden tillhör Jonna Jinton

2. Min internet-crush

Någon som jag verkligen beundrar är Jonna Jinton. Hon lever precis så som jag drömde om som tonåring, ett enkelt liv uppe i Norrland. Hennes bilder är fullkomligt magiska och jag tycker att det är så coolt att hon lärt sig kula.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s