veckans lista.

Godmorgon stjärnor!

Som ni kanske har märkt så var det ett tag sedan jag gjorde ett länkkärleksinlägg. Det beror helt enkelt på att jag kände att jag cirkulerade kring samma länkkällor väldigt ofta – jag följer ju så himla många bra bloggar. Eftersom jag dessutom tycker att det kan vara nyttigt med förändring, särskilt såhär inför stundande nyår, så uppdaterar jag formatet lite. Länkkärlek kommer med största sannolikhet finnas med men jag kommer under mina nya veckolistor sammanfatta sådant som gjort mig glad under den senaste veckan – från bra blogginlägg till pyssel eller saker. Så håll till godo med mitt första inlägg av Veckans lista.

Observera att inget av innehållet är sponsrat. 

skarmavbild-2016-12-05-kl-19-06-28
Bild från L:a Bruket

Jag hoppas på att få bukt med min extremt torra vinterhud med hjälp av naturlig kroppsolja. Många kroppslotioner torkar ju konstigt nog ut mer än att återfukta. Den här oljan från L:a Bruket, med bergamott och patchouli, hoppas jag kunna avhjälpa problemet. Tänker mig dessutom att en får lite spa-känsla av att skämma bort sig med en lyxig olja.

img_9962-1-1024x683Bild från Jennys Matblogg

Älskade julstök! I veckan ska jag och Astrid göra den här saffransfudgen med vit choklad, som jag haft drömmar om i ett par år nu. Första gången jag provade receptet misslyckades jag kapitalt, men den här gången är jag utrustad med kökstermometer och tid.

161125-kransar2_5837d064e087c3657dfd4164Bild från Colorelle

Tycker att det är så himla fint med eucalyptus-kransar just nu, antingen lummiga och välfyllda eller så här sirliga och tunna som Colorelle har pysslat ihop. Det blir definitivt ett projekt i veckan!

skarmavbild-2016-12-05-kl-19-48-50
Bild från Bröllopspodden

Fram tills nyss har jag nästan sett bröllopsplaneringen som ännu ett måste att pressa in i en redan fullspäckad kalender. Sedan insåg jag att det här är förhoppningsvis enda gången jag gör detta – och då vill jag verkligen göra planeringen till något lustfyllt och roligt. Den insikten ledde mig till Bröllopspodden som jag nu lyssnar på under mina vagnpromenader. Sparkar verkligen igång inspirationen! Laddas ner där du hittar andra poddar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s