nr 16: så firar jag jul i år.

Uppgift 16 i Emma Sundhs decemberutmaning är att berätta hur julen firas i år. Här kan du läsa om utmaningen och om hur du deltar. 

IMG_9586 (kopia)
44

16. Så firar jag jul i år
Julen firas i år med min familj, närmare bestämt hos min mormor och morfar i Hanaskog. Det måste vara fyra år sedan jag firade där och jag ser väldigt mycket fram emot det. Ännu finare är att det är Astrids första jul och att hon ska få fira den tillsammans med sina härjiga kusiner, mina systerdöttrar. Det kommer med andra ord bli fullt liv i luckan! Det kommer att ätas julgodis och julmat i mängder, och så blir det julklappsutdelning av en livs levande tomte! Sedan åker vi upp till Sebastians föräldrar och firar juldagar och 1-årskalas – vi går med andra ord in i en riktig julbubbla.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s