nr 18: på min önskelista.

Tänk att det är mindre än en vecka till jul nu! Passande då att presentera årets önskelista i samband med utmaning nr 18 i Emma Sundhs decemberutmaning! Ni är väl med ni också?

julklapp-kollage
Som kommentar till den här önskelistan så slog det mig under gårdagens julshopping att jag nästa år vill lägga fokus på mer medvetna julklappsval för både mig själv och andra. Från gåva till paketinslagning. Jag brukar vara duktig på det men förra året och i år blev det mycket fokus på att få ihop livspussel på olika sätt.

Nog om det. Det här är i alla fall den önskelista som var nerklottrad i mina mobilanteckningar i år. Alla bilder i kollaget kommer från respektive försäljares hemsidor, länkarna hittar ni nedan.

18. På min önskelista

1. Big Moon- halsband i guld från Blue Billie. För att det är så himla vackert och för att jag sneglat åt ett under hela hösten.

2. Assietter från Royal Copenhagen Musselmalet. Vi behöver fler assietter och jag kan inte tänka mig något bättre att matcha mina blekblå från Swedish Grace.

3. Parisian Notebook-set från Rifle Paper CO. På önskelistan står numera alltid vackra anteckningsböcker som jag kan använda på jobbet – för att göra vardagen lite extra trevlig.

4. Pretty Please – kokbok av Madeleine Peterson. Bonjour-Madeleine har ju gjort en så fruktansvärt vacker kokbok som jag hemskt gärna vill grotta ner mig i.

5. Kokboken Green Kitchen Travels. Eftersom jag älskar Green Kitchen Stories vill jag gärna ha de här kokboken i mitt kök.

6. Vattenkanna i mässing. Just nu vattnar jag mina krukväxter med en stor PET-flaska, som både behöver fyllas flera gånger och som generellt inte fyller syftet så väl. Den här vattenkannan från Indiska skulle till exempel passa fint hemma i fönsterkarmen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s