En vilsam plats

Jag älskar vårt sovrum. Det har gått från att vara hemmets mest okarismatiska rum som gav mitt ordningssinne krupp, till att bli ett vackert och vilsamt rum som jag älskar att vara i. Än är det inte riktigt färdigt – men det är på god väg. Här är några glimtar som jag gillar extra mycket.

sovrum_byra
I mellandagarna köpte jag en byrå till Astrid på Myrorna, och då fick den här gamla godingen flytta in till oss igen. Jag spanar egentligen efter en hög avlutad byrå på loppis och Blocket men vi är rätt nöjda såhär under tiden – särskilt när sicksackbusken gör sig så fin just där. Äntligen har vi plats för alla våra kläder!

sovrum_sanggavel
Här har det kommit upp båd’ krokar och sänglampor, från Etsy respektive IKEA. De gamla kuddarna ska bytas ut och ett överkast ska införskaffas.

string_skrivbord
Och här börjar en arbetsplats ta form. Tanken är att jag ska kunna blogga, pyssla och sy här utan att behöva släpa ut allt till köksbordet. Här saknar jag just nu en arbetslampa, lite inspirerande bilder – och inte minst en bra stol!

Jag blir lätt lite otålig på att saker tar form så långsamt, men samtidigt vill jag välja ut både möbler och detaljer med största omsorg – gärna på loppis. Känner ni igen det? Men långsamt leder också någonstans.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s