Veckans lista

Det är mycket svunna tider och bröllop som snurrar i mitt huvud just nu, vilket helt tydligt återspeglas i veckans lista. Det här är sådant jag har på gång och tänker på just precis nu!

f58986f4dbf5b841183d37388c1a5111
Bild

Jag funderar på en enkel helfigursspegel till vårt sovrum och har nu fått för mig att jag vill ha en i enkel art déco-stil. Sååå… auktioner, någon?

8c257cfbbdc21fd3cac57f05b41f03fd
Bild

Och på tal om 20-tal så har jag HELT snöat in på att jag vill ha ett sådant här photobooth på bröllopet! Hur coolt hade inte det varit? Men jag vet också risken (för mig) i att ta på sig för mycket inför någonting, så nu funderar jag på hur man kan ordna det här utan någon direkt ansträngning eller för hög kostnad.

cw6ub-kwqaeza41Mr Selfridge, Jane the Virgin, Outlander, SKAM, Downton Abbey (för 526:e gången)… Jag har vältrat mig i tv-serier under föräldraledigheten. Ja, jag ska inte måla upp någon bild av att det funnits eoner av tid till denna aktivitet. Det har mer varit som en längtansfylld utandning när barnet ä n t l i g e n somnat och man eventuellt har 30 minuter på sig att försvinna in i en annan värld. Nu är det prick två hela veckor kvar, och den tiden ska jag hänge mig åt The Crown!

kt_laurenmethiaphoto-_169x900
Bild

Jag har börjat titta på skoinspiration till bröllopet och jag tycker att det är så svårt! Drömmen just nu är ett par som de här, vintage och med låg eller ingen klack.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s