Bröllopsmässa i Malmö

I helgen besökte jag mässan Bröllopsfeber på Slagthuset i Malmö. Jag var lite rädd för att komma dit och känna att vi hade så pass många pusselbitar på plats att inspirationen bara skulle utebli, men det var tvärtom väldigt hjälpsamt och bra. Och även om jag valt min bröllopsklänning så var det verkligen roligt att se bröllopscatwalken. Nå, här är saker som vi håller på att tänka på just nu och som jag hittade på bröllopsmässan.

IMG_1318
Bröllopstårta! Cake me happy lärde mig att moussetårtor inte måste se ut som moussetårtor vanligtvis gör när det vankas bröllop. De kan också se ut såhär! Blev extra förtjust (såklart) i våningstårtan till höger med vimplar längs kanterna.

IMG_1312
IMG_1308
Det första jag såg när jag klev in på mässan var Anna Goutevas sagolika brudbuketter. Jag kände att alla mina bukettproblem löstes där och då. Särskilt den här sista buketten kändes så precis vad jag tänkt mig med. Som en sommaräng ungefär.

IMG_1323
Resterande tid minglade jag mest runt och njöt av att inte känna mig alltför förvirrad av alla valmöjligheter som erbjöds. Dagens höjdpunkt var helt klart modevisningen, dagens minus var att de inte drog igång en av föreläsningarna som vi hade velat se.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s