Vardagens glädjeämnen

Det var längesedan det kom en vardagsuppdatering härinne. Idag njuter jag av sista dagen som mammaledig med ett hemmabarn – på måndag är det dags för inskolning. Ja, jag har ju också börjat jobba men är ledig halvtid fram tills lilltjejen är inskolad. Jag  räknar inte med någon rivstart, jag misstänker nämligen att det blir VAB-premiär mycket snart. Hittills har den här dagen i alla fall varit helt fantastiskt bra och med många små saker som gör vardagslivet extra fint.

IMG_1343
Efter en morgon med härj och lek njuter jag av världshistoriens bästa kopp kaffe när Astrid har somnat. En riktigt god kopp kaffe ifred, det är min vardagslyx.

florista
florista_ranunkel
I tisdags hade vi en ganska påfrestande dag, och då tyckte jag att det var läge för lite uppmuntran i form av vårfägring från Florista. Det bästa med att vara hemma dagtid på vintern är helt klart att kunna njuta av sådant här i dagsljus!

IMG_1349
IMG_1351
När barnet vaknar är det lek som att inget hade hänt, blandat med allsköns hemmapyssel och musik. Dagens projekt är kanske att fundera ut en bra plats för vykorten jag köpte med mig från Francesca Woodman-utställningen i helgen. Sådant gör mig glad och energifylld.

Vad uppskattar ni i er vardag?

En reaktion på ”Vardagens glädjeämnen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s