Hemmajobb och bröllopsärenden

Förra tisdagen drabbades jag av någon slags 12-timmarsmagsjuka. Eller, egentligen tror jag att jag måste ha ätit något skumt eftersom jag mådde bra ganska snabbt igen. Men jag tog i alla fall det säkra före det osäkra genom att jobba hemma på onsdagen. Väldigt trevligt och enormt effektivt! Här är den dagen i fyra bilder.

IMG_1454
En missad arbetsdag = en miljon mejl som tog en stor del av morgonen i anspråk, tillsammans med en del korrektur. När en jobbar hemma har en ju lyxen att kunna slänga ihop en lunch om ingen färdig finns att tillgå. Jag gjorde en tjock omelett med plommontomater, mosade youghurtbollar och en klick crème fraîche .

IMG_1463
Eftermiddagen gick i ett nafs. När jag slagit ihop jobbdatorn för dagen var det dags att gå några trevliga ärenden som hör ihop med ringen jag har på fingret. Det är mindre än 3 månader kvar till bröllopet nu och det börjar bli mycket att hålla reda på.

IMG_1478
Den här dagen var det hög tid att posta hindersprövningen. Så här ser förresten våra inbjudningskort ut. De här korten köpte vi på Minted och vi fastnade för att de tangerar borde det somriga naturtemat, vintage och lyxigt art déco (som är min blivande makes bästa grej). Plockade även upp provlinser.

IMG_1483
Strax efter att jag kommit hem igen anlände resten av familjen och då var det dags att fixa middag, storstäda köket efter Astrids mateskapader samt natta liten. Sen vart det kväll och skymning och så serent som jag bara tycker att det är den här tiden på året.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s