Små detaljer med mycket känsla

Jag saknar den här platsen, även om den försvunnit lite i livet som händer, med barn matlagning tvätt jobb pendling bröllopsplanering avslappning. I förra veckan kände jag mig lite nere och deppig och gick därför en runda helt själv på stan i fredags eftermiddag. Tänkte köpa den där vattenkannan jag kikat på länge och bara… strosa utan mål.

IMG_1506
Sagda vattenkanna, från Indiska. Fungerade tyvärr under förväntan med vatten som rann ut dåligt och hål i svetsningarna som gjorde att det droppade. Alla exemplar jag tittade på var likadana så jag reklamerade. Tråkigt, för hur fin var den inte?

IMG_1501

Våra enfärgade kuddöverdrag var så söndernoppade och omöjliga att fräscha till, och nu hittade jag äntligen nya i en kulör som jag gillade. En plyschaktig historia i blågrönt från H&M Home.

IMG_1495 Testar dotterns förmåga att låta bli dekorationer på soffbordet med en fjäder i metall, också från H&M Home. Testet fallerade för övrigt, vi får plocka fram’et när hon somnat.

IMG_1505
Ok, den här köpte jag för ett tag sedan men det blev snabbt min nya obsession. Rekommenderar starkt, och in på bloggen om ni inte redan varit där!

IMG_1508
Och sen fredagsstädadade jag och passade på att flytta om lite prylar. Älskar Fabrikör, älskar fluffiga pelargoner och älskar mönstrat porsling. Slut på rapport!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s