En flärdfull pyjamas

Jag har köpt en ny pyjamas! Jag hittade en i flärdfull vintage-stil när jag var i färd med att köpa andra sorters hemlisar. Eftersom jag är i stort behov av en pyjamas som är… hel, så slog jag till. Tänker mig dessutom att den ska skänka mig lite lyx i vardagen. Jag ber om ursäkt för den gryniga kvaliteten och för ljusreflektionen – det här objektivet sjunger verkligen på sista refrängen och jag borde ta ner spegeln istället för att fota rakt in i den 🙂

pjamas3
pjamas2
Älskar kimonoknytningen! Jag älskar kimonoknytning överlag just nu, tycker att det andas stilfullt 20-30-tal. Precis så som jag vill ha det. Jag blev så glad över förvärvet att jag gjorde både jazzhänder och häldans.

pyjamas1
Om ni gillar den så är den från BlueBella.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s