Den största lyxen

Godmorgon!
Kanske är du på väg till jobbet just precis nu, och då kan jag passa på att dela med mig av några korta men goda glimtar av min helg. För, hör och häpna, den har jag spenderat helt ensam. Barn och man for till svärföräldrarna, och eftersom jag började jobba förra veckan samtidigt som jag sovit cirka 4 timmar per natt, så valde jag att stanna hemma. Herregud så skönt det var!

sandra_inredning_morgon Att vakna på morgonen och ligga och dra sig länge under det varma täcket, dricka kaffe, läsa och känna den svala morgonbrisen mot kinden. Inget som pockar på uppmärksamheten. En outsäglig lyx.

mat_kakor_sommar
Jag varvade vila med att vara lite nyttig. Några timmar spenderades med att förbereda en massa portioner vegetariska biffar att ha i frysen. Perfekt enkelt att värma på till vardagsmiddag. Bland annat lagade jag de här fantastiskt goda från Jävligt Gott. Fick också feeling och bakade småkakor för typ andra gången i mitt liv. Syltkakor som smälte i munnen blev det, perfekt att bjuda på till någon sommarfika.

skönhet_diy_pyssel Utan barn i huset orkar man ju plötsligt ta tag i vissa nedprioriterade saker, som att ta fram symaskinen och sy… ja, vad ska det här föreställa? Det ska jag avslöja för er i ett kommande inlägg.

sandra_sommar
Men mest av allt har jag njutit av att göra det jag haft lust till. Sprungit en runda, lagat pasta, strosat på stan, fikat på en solvarm balkong, ringt mormor, lyssnat på ljudbok och sovit. Kan ej klaga ett dugg och känner mig nu helt redo för den kommande jobbveckan.

Hur laddar du upp din energi?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s