forest nymphs.

Efter en intressant föreläsning om kritiska perspektiv på marknadsföring och efter att ha utnyttjat min demokratiska rätt i form av en förtidsröst, så åkte jag och en kär vän på utflykt till Bokskogen utanför Malmö igår.Trodde att det var min första men väl där insåg jag att jag förärats närvaro på denna vackra plats förut.

bokskogen malmö

bokskogen malmö

bokskogen malmö

Vackra bokskog! 7 km i shorts och utomordentligt promenadsällskap. Älskar känslan efter en dag i skogen, när en känner sig nästan lite jordig. Känner ni igen det? Tack för sommar ❤

Translation
Went for the best walk yesterday in the Beech Wood yesterday. In shorts and no jacket, together with a friend. Thanks summer for arriving at last ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s