droppe, dröm eller bris?

färg_läg
281066_kommendorsg_14
Det blir mycket flyttnytt nu, hoppas att ni tycker att det är roligt! Något av det roligaste med att vi nu köpt vår alldeles egen lägenhet är att det är större frihet att ändra på saker i den. Flyttlasset går på lördag men innan dess ska Sebastian måla om i sovrummet. En lugn, ljus blågrön färg. Fastnade starkt för nyansen på bilden ovan från Emma Sundhs blogg. Har försökt hitta en liknande nyans och har tittat ut några alternativ, men jösses vad svårt det är! Egentligen borde en kanske ha is i magen och provmåla på väggen först med olika nyanser, men vi vill väldigt gärna att det är färdigt innan vi börjar flytta in alla möbler. Så nu återstår massor med fundering! Vilken nyans fastnar ni mest för?

7 reaktioner på ”droppe, dröm eller bris?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s