länkkärlek augusti.

I juli uteblev månadens inspirationslista och jag skyller helt enkelt på digital torka – både för egen del och ute i cyberrymden. Men vi har desto mer att ta igen. Och kom ihåg, tipsa gärna om ni har något kul som skulle kunna plats till nästa månad. Kärlek ♥

Fotografiska-Foto-Emily-Dahl-8
Bild av Emily Dahl 

Fototips från Emily Dahl
Emily är en enastående fotograf vars arbete jag följt med stort intresse under de senaste åren. I ett av sina senaste blogginlägg delar hon med sig av några av sina bästa tips för att ta fina matfoton. Förutom att tipsen är väldigt fina så blir jag också ordentligt sugen på ungefär allt på fotona…

eclectic_57a8ba059606ee658ebf6689
Kollage av Trendenser

Trendensers stilguide för heminredning
Inredningsbloggen Trendenser behöver väl ingen närmre presentation. För ett tag sedan presenterade Frida på Trendenser en kartläggning som hon håller på med där hon presenterade olika typer av inredningsstilar, samt vilka bloggar som var toppinspiration för de olika stilarna. Väldigt kul grej! Vilken stil känner du igen dig mest i?

Volangs underbara morgon
En sådan liten grej som jag bara älskar. Volang-Linda beskrev hur hon och sonen Chaplin dukade upp till picnic-frukost ute på balkongen imorgon, och jag fick så fina Astrid Lindgren-känslor deluxe. Precis sådana här roliga, härliga och mysiga stunder och minnen vill jag skapa för vår lilla Astrid.

den_lille_prinsen_rosen_raven
Bild från Den lille prinsen

Den lille prinsen på Netflix
Jag har förvisso aldrig läst Den lille prinsen, men har länge varit intresserad av att läsa denna saga som ska vara så magisk. Har alltid tänkt att när jag har ett barn som är gammalt nog, då ska jag köpa ett exemplar av boken och läsa. Nu har en filmatisering kommit på Netflix och jag känner att jag kan bara inte se den fort nog!

2 reaktioner på ”länkkärlek augusti.

  1. åhhh finns den som film nu? finaste fina boken! ❤ supertack för tips, perfekt för dessa feberdagar.

    1. Alltså, jag upptäckte igår kväll att det tydligen är på amerikanska Netflix de släppt den, no fair! 😱😱 men den finns, hoppas de släpper på svenska snart ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s