sommarljusa skyar igen.

20140803-025018-10218024.jpg

Kära vänner,

Inatt när jag gick in på bloggen möttes jag av läsarrekordet på över 450 unika läsare. Jag trodde knappt mina ögon!

Majoriteten hade hittat hit och tittat på inlägget ”sommarljusa skyar” och undrat över grupp. Ni är välkomna och jag hoppas att ni kommer vilja stanna! För er som återvänder så är jag galet nyfiken på hur det kommer sig att hundratals människor sökt på detta? Något på TV? Rubriken på mitt gamla inlägg refererar i alla fall till Ted Gärdestads låt från skivan ”Undringar” som utkom 1972.

Translation
The blog hit a visitors record yesterday with over 450 unique visitors! I got a slight chock when seeing these numbers.

En reaktion på ”sommarljusa skyar igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s