lucka nummer 8: en bild från i år som bäst beskriver din vardag.

För en vecka sedan drog Emily Dahl återigen igång sin underbara bloggkalender. Gå in här vetja och läs om hur du kan vara med!

Lucka nr 8: En bild från i år som bäst beskriver din vardag.

IMG_5920

En bubblande surdeg.

Det är den här bilden från i år, på en surdeg som jag satte igång under en period på några veckor. Och nu förtiden är det ju så, att mina vardagar är fyllda av olika aktiviteter och projekt av olika slag. Det är projekt i skola, jobbrelaterade projekt och så en hel massa projekt som jag börjat sätta igång med härhemma. De sistnämnda är projekt som jag enbart gör för mig själv, sådant som ger mig energi till annat. Det har varit viktigt i år – gör saker bara för att jag mår bra av dem, blir glad av dem. Kicka igång surdegar (och baka sedan bröd som jäser över kanten och ner på golvet), vika en origami-girland av tranor, läsa böcker, odla chili, gör chiliflakes…

Det ger de flesta vardagar en rejäl guldkant.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s