lucka nummer 18: en bild på något fint du fått i år.

Ett skepp kommer lastat med lucka nummer 18 i Emily Dahls julkalender. Här kan ni läsa mer om hennes eminenta julkalender!

hdhdgdj

På vår ettårsdag hade vi en heldag fylld med roliga dejter, men på vår tvåårsdag i februari i år hade vi inte något särskilt inplanerat. Det var en torsdag, och vi tänkte att resan till Stockholm för att hälsa på en vän var ändå en typ av firande. Men när jag kom hem från en kompis den här torsdagen så låg det ett vackert kort och en liten ask på bordet – och i den låg de fina örhängena som ni ser här på bilden. Jag har aldrig fått någon present på en årsdag tidigare och hade inte heller förväntat mig någon, och därför blev jag så extra glad för den här gåvan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s