en liten viskning.

bokskogen malmö

Smyger mig in här idag och viskar Hej. Hej och förlåt.

Ni vet redan varför bloggen ligger på paus just nu. Jag tycker att det är jättetråkigt men det finns inte övrig energi att dela med sig av. Nu har vi börjat på analysen, och om två veckor ska första utkastet in till handledaren så nu är det högsta växeln i. Om en månad är vi förhoppningsvis klara, om allt går vägen. Att det inte skulle göra det är just nu min största rädsla.

Som en bonus på uppsatsskrivandet har det här dessutom varit de mest händelserika två veckorna i hela mitt liv. Bland annat har vi råkat gå och köpa lägenhet (!) i Slottsstaden här i Malmö, en helt underbar trea från 1948 med höga tak, nyrenoverade rum och ljus från alla håll och kanter. Och balkong. Och tvättmaskin. I nästa inlägg ska jag visa er bilderna från mäklaren. Så peppad på att få flytta in där!

4 reaktioner på ”en liten viskning.

  1. Be inte om ursäkt din toka!! vi finns kvar. Plugg först, blogg sen. Såklart! OCH HALLÅ!! grattis, låter som en underbar lya!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s