en cirkuslåda och finaste glasunderläggen.

IMG_9083 (kopia)Hej!
Jag vet, det är mycket lägenhet nu. Men det är ungefär det jag gör på vardagar och helger – alla tider när jag inte jobbar. Vi hänger på Tradera, Blocket, inspirationssajter, loppisar och i helt vanliga inredningsbutiker. I lördags gjorde vi en skön tur till Emporia där vi svängde in på bland annat Illum. Jag ville bland annat köpa en ny låda som kändes lite cirkus till våra räkningar (bra att samla allt sådant på ett ställe), sedan är det ju a l l t i d kul att hänga på Illum. Mot slutet av vår långsamma tur där hittade jag dessutom finaste glasunderläggen.

IMG_9079 (kopia)Med pilbladsmönstret från William Morris! Vi behövde fler underlägg och jag har gått i tankarna på att göra egna (testade det en gång med halvdant resultat – men skam den som ger sig!). Men när en hittar det perfekta mönstret och det kostar en hundring, då är det bara att slå till!

4 reaktioner på ”en cirkuslåda och finaste glasunderläggen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s