gravidstils-tips.

IMG_9292 (kopia)

Den här gryniga testbilden blev över från en fotografering som vi gjorde här hemma för ett tag sedan, när lillan fortfarande låg i magen och lurade. Om ni är nyfikna på gravidstilsinspiration och på att läsa om hur jag resonerade kring kläder och min vintagestil under graviditeten, så hittar ni en massa fina bilder och en intervju med mig i Vi Föräldrar Gravid nr 1 som kommer ut i början av februari. Jag hojtar till igen när tidningen är ute!

(klänningen är min favorit från From Audrey with Love, urgammal svart långkofta från H&M, halsband från H&M och gravidstrumpbyxor från Lindex)

4 reaktioner på ”gravidstils-tips.

    1. Tack Christin ❤ Gud, det gick så upp och ner, när kläderna som passade blev ju verkligen färre och färre, och jag ville inte köpa alltför mycket gravidkläder. Jag fick en förfrågan av en journalist som hittat min blogg om jag ville vara med, och det ville jag ju såklart! 🙂 Kram!

    1. Vad kul! 🙂 minns hur svårt jag tyckte det var i just de veckorna du är i nu, just då när allt blev lite för litet! Sen gällde det atr vara kreativ! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s